Да бъде президент на САЩ за Доналд Тръмп без съмнение е

...
Да бъде президент на САЩ за Доналд Тръмп без съмнение е
Коментари Харесай

Помните ли Доналд Тръмп в „Сам вкъщи“ и още куп холивудски филми?

Да бъде президент на Съединени американски щати за Доналд Тръмп  без подозрение е ролята  на живота му. Изявите на огромния и дребния екран обаче не са непознати за него и преди този момент.


Тръмп има епизодични функции в редица кино и телевизионни продукции и даже е печелил някое и друго отличие. Или по-скоро антинаграда - " Златна малинка " за ролята на самия себе си.

Вижте звездните му появи във филми, събрани в едно видео:

Razones para votar a Donald Trump:
- Príncipe de Bellair
- Solo En Casa 2
- Zoolander
- Wrestlemania
— Juan (@Lozoot87)

От пагубната си изява във фентъзи комедията " Привиденията не го вършат " (1989) с Бо Дерек до участия паралелно до холивудски звезди от ранга на Уил Смит и Сандра Бълок , Доналд Тръмп има богат кино и ефирен опит.

Новият президент на Съединени американски щати е индивидът, който ориентира за посоката изгубения Маколи Кълкин в хитовата лента " Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк " (1992).

ホームアローン2にトランプ出てる
— もりもり (@mori_boon)

Остава въпросът какви направления ще следва президентът през идващите четири години.
-->
Тръмп се подвизава и в компанията на героите от комедията " Зулендър " (2001). В нормалната роля на самия себе си предприемачът насочва хвалба към основния воин - супермодел, в облика на който се превъплъщава Бен Стилър . " Без Дерек Зулендър светът на мъжете модели нямаше да бъде подобен, какъвто е през днешния ден ", споделя Тръмп.


В сантименталната комедия " Срок за влюбване " Доналд Тръмп още веднъж играе самия себе си в сцена, в която се спречква с Джордж Уейд ( Хю Грант ) на празненство, малко преди основният воин да се влюби в Луси Келсън ( Сандра Бълок ).

Тръмп се е снимал в два кино лентата с Упи Голдбърг , която се закани, че ще напусне страната, в случай че той бъде определен за президент на Съединени американски щати - " Съдружникът " и " Еди ", както и в комедията " Малките разбойници " (1994).


Телевизионните изяви на Доналд Тръмп включват камео функции в " Сексът и градът " със Сара Джесика Паркър , " Шоуто на Дрю Кери ", " Палавата Сюзън " с Брук Шийлдс , " Принцът от Бел Еър " с Уил Смит , " Шеметен град " с Майкъл Джей Фокс и Чарли Шийн , " Гувернантката " с Фран Дрешър , " Елизабет " с Елизабет Хърли .

Сега Доналд Тръмп още веднъж ще играе себе си в най-голямото шоу на планетата. Как ще се оправи с ролята единствено времето ще покаже.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР